Bakırköy'de 50 Dönümlük Dev Tesis Beşiktaş'a Hayırlı Olsun

Fikret Orman'ın daha önce Beşiktaşlılara müjdelediği ancak gelen tepkiler sebebiyle geri adım atılan Bakırköy'de Olimpiyat Köyü tesisleri, 10 sene üst kullanım hakkı artık resmen Beşiktaş'a devredildi.
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2016, Cuma

Fikret Orman daha önce Bakırköy'deki Atatürk Olimpiyat köyü tesisleri için "Bakırköy'de Olimpiyat Köyü olarak bilinen tesisi devraldık. Böyle bir tesisi bize verdiği için sevgili dostum Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tüm camiam adına çok teşekkür ediyorum. Burası Bakırköy Adliyesi'nin hemen yanında 50 dönüm bir arazidir. Bir olimpiyat köyü gibi yapılmıştır. Burayı bütün amatör şubelerimizi toplayacağımız bir şekilde dizayn edeceğiz." açıklamasını yapmıştı. 

Sonrasında, Bakırköy Belediyesi gelen tepkiler üzerine ''Kararı Meclis üyeleri versin'' açıklamasını yapmış ve toplantıdan çıkacak karar beklenmeye başlamıştı. Az önce sona eren toplantıda beklenen karar çıktı ve Bakırköy Olimpiyat tesisleri 10 yıllığına, Beşiktaş'a üst kullanım hakkı verilmesine onay verildi. 

Resmi imzalar kısa zaman içerisinde, Beşiktaş Başkanı Fikret ORMAN ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu arasında imzalanacak. 

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki